De eerste maand van Ietje ten Velde


Alweer één maand maak ik onderdeel uit van het ArboLink-team. Wat een warm welkom heb ik gehad! De eerste maand is voorbij gevlogen. Uiteraard kennis gemaakt met mijn nieuwe collega’s en, daar waar mogelijk in deze toch wel bijzondere tijd, klanten van ArboLink bezocht en mooie gesprekken gevoerd.

Door de groei van ArboLink was er ruimte gekomen voor een HR Adviseur, een functie die mij op het lijf geschreven is en die ik graag in wilde vullen.

Aan het begin van mijn loopbaan ben ik gestart in de communicatie en public relations, maar na een aantal jaren toch de switch gemaakt naar de HR. Waarom? De belangrijkste reden is dat het in de HR om mensen gaat. Ik zie het als een uitdaging om HR zo vorm te geven dat medewerkers plezier hebben in hun werk en voldoening voelen door hun talenten te laten groeien en benutten. Dit alles uiteraard passend bij het beleid van de organisatie. Ik streef altijd naar het beste resultaat zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen.

Ik heb in de loop van de jaren een aantal HR functies mogen vervullen bij mooie bedrijven in de regio. Hierdoor heb ik mij ontwikkeld tot een allround HR Adviseur. Taken als werving en selectie, duurzame inzetbaarheid, verzuimmanagement, arbeidsvoorwaarden, functionerings- en ontwikkelgesprekken, het opstellen van bedrijfsreglementen, etc. zijn mij derhalve niet vreemd.

Twee jaar geleden heb ik de leergang Werkgelukdeskundige gevolgd. Hierbij stond het vergroten van geluk op de werkvloer centraal. Werkgeluk vergroten is maatwerk en het is nooit af. Ik geloof in werkgeluk en wat het kan bijdragen aan het bedrijfsresultaat en de motivatie van medewerkers. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat het een bepaalde vorm van verzuim kan voorkomen!

De verzuimbegeleiding van medewerkers heb ik altijd een uitdaging gezien. Hoe mooi is het dat je problemen tijdig kunt signaleren en hiermee verzuim kunt voorkomen! Indien er toch sprake was van verzuim, dan dacht ik in mogelijkheden en oplossingen en bood daar waar mogelijk maatwerk.

Laat dit nu naadloos aansluiten bij de visie van ArboLink.

Op basis van het bovenstaande kan ik niet anders dan constateren dat met de start van mijn nieuwe job bij ArboLink voor mij de cirkel rond is. Het beste van 2 werelden komt voor mij samen; HR en verzuimbegeleiding.

Binnen ArboLink ben ik verantwoordelijk voor alle vragen op het gebied van HR. Wij bieden namelijk HR ondersteuning om opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van HR. Dit kan op incidentele basis of voor een vast aantal uren per maand. Samen kiezen we de dienstverlening die passend is bij jouw organisatie en behoefte.

Daarnaast ga ik Manuela Bijl ondersteunen bij de verzuimbegeleiding.

Ik heb er ontzettend veel zin in!

Wil je meer informatie over ArboLink en wat wij kunnen betekenen voor jou?

Neem gerust contact met ons op: welkom@arbolink.nl


« Terug naar overzicht

Inzicht in het verzuim van je medewerkers?

Samen zorgen wij voor een betere binding met je medewerkers, een positieve werksfeer, lagere kosten en een maximaal resultaat! Maak een afspraak voor een korte inventarisatie met één van onze deskundigen. We zorgen ervoor dat iedereen tevreden kan zijn!