Personeelszaken


Zoek je professionele ondersteuning op het gebied van Personeel & Organisatie? Naast mediation bieden wij ondersteuning bij werving- en selectieprocedures, waarbij ook een potentieelbeoordeling tot de mogelijkheden behoort. Maar ook coaching voor werknemers of leidinggevenden of ondersteuning bij het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Alle dienstverlening die te maken heeft met personeelszaken, nemen wij je graag uit handen. Zodat jij je kunt richten op de zaken waar je goed in bent. Gebruik ons als externe afdeling HR/Personeelszaken of om je interne afdeling te ondersteunen met allerlei HR-diensten.


Functioneringsgesprekken


Functioneringsgesprekken ook wel beoordelingsgesprekken genoemd, zijn niet verplicht, maar wel aan te raden! Juridisch gezien is het verstandig om dergelijke gesprekken wel te voeren. Deze termen zijn uit de praktijk voortgekomen. Met deze gesprekken wil jij jou werknemers laten weten of ze goed bezig zijn en wellicht in aanmerking komen voor een periodieke loonsverhoging of andere beloningen.

Op basis van deze gesprekken kun je jou medewerker waar nodig is, ook bijsturen in zijn functioneren. Mocht dat niet werken kun je een verbeterplan opstellen, waarin je duidelijk vastlegt wat de werknemer moet verbeteren en wat voor hulp hij of zij hierbij krijgt om die verbetering te kunnen realiseren. Voor zowel de werkgever als werknemer is het een win-win situatie.


Personeelsbeleid


Wil je dat je medewerkers zich volledig kunnen richten op het behalen van de bedrijfsdoelen? Zorg dan dat het personeelsbeleid goed is, want dit betekend dat je op de juiste manier met je medewerkers om gaat. Het personeelsbeleid zorgt namelijk voor de basis van een bedrijf.

Een goed personeelsbeleid is onderdeel van het werkgeverschap. Een goed beleid, zal uiteindelijk een bijdrage leveren aan het succes van je bedrijf!


Breed aanbod HR-diensten


In de volle breedte van het HR-vakgebied ontzorgen we je. We stellen bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten op, waarbij we altijd de actuele wet- en regelgeving volgen. Daarnaast schrijven we beleidsstukken op basis van wat er speelt binnen je organisatie. Wil je een reglement of handboek gemaakt hebben? Ook dat doen we allemaal graag voor je. En nog veel meer. Met onze HR-diensten nemen we je alle personeelszaken uit handen.


Continu zoeken naar verbetering


Bij personeelszaken hoort natuurlijk ook het voeren van functioneringsgesprekken. Vooral voor ondernemers die zelf geen HR-afdeling hebben, nemen wij deze gesprekken graag over. Ook voor bijvoorbeeld advies over de inzet van P&O-instrumenten, het opzetten van een P&O-afdeling of voor de inzet van P&O-expertise, bijvoorbeeld bij vervanging tijdens verlof of ziekte, zijn onze personeelsadviseurs je graag van dienst.

Met onze ervaring houden we de vinger aan de pols. Wat gaat er goed en wat zou er beter kunnen? Zo kijken wij overigens naar alle personeelszaken. Er is altijd verbetering mogelijk en dat is ons doel.


Ondersteuning voor je personeelsfunctionaris


Voor bedrijven met een parttime personeelsfunctionaris is het vaak lastig om alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Daar helpen wij bij. Onze specialisten hebben alle kennis die nodig is, omdat zij al jarenlang fulltime bezig zijn met personeelszaken. Daar profiteer je als ondernemer van. Zeker als je daarbij ook onze Arbodienstverlening inzet. Samen verhogen we de arbeidsproductiviteit en verlagen we het verzuim!

Mag ik u verder helpen?

Neem contact op en ik help u graag persoonlijk verder!

0546 - 70 90 20
welkom@arbolink.nl

Neem contact op

Inzicht in het verzuim van je medewerkers?

Samen zorgen wij voor een betere binding met je medewerkers, een positieve werksfeer, lagere kosten en een maximaal resultaat! Maak een afspraak voor een korte inventarisatie met één van onze deskundigen. We zorgen ervoor dat iedereen tevreden kan zijn!