Overstapservice van ArboLink


De zomer is voorbij en dat betekent dat het tijd is om na te denken over uw arbobeleid. Twijfelt u over uw huidige beleid of over de samenwerking met de huidige arbodienstverlener, en wilt u in 2024 fris en goed van start gaan? Wees er dan alert op uw huidige arbocontract op te zeggen voor 1 oktober. De meeste contracten met arbodienstverleners lopen van januari tot januari en hebben een opzegtermijn van 3 maanden.

Opzeggen voor 1 oktober  - Overstapservice

Als HR-professional besef je als geen ander hoe cruciaal het is om je medewerkers de juiste ondersteuning te bieden. Het is dan ook van groot belang dat je organisatie samenwerkt met een arbodienstverlener die aan deze behoeften voldoet. Daarom willen we je graag attent maken op de mogelijkheid om je huidige contract met je huidige arbodienstverlener vóór 1 oktober te beëindigen en over te stappen naar ArboLink!

Wij bieden een speciale overstapservice waarmee je meteen vanaf de eerste dag kunt profiteren van de voordelen van onze uitgebreide dienstverlening. 

✅ Complete ondersteuning op het gebied van employee benefits, HRM en arbo-advies. 

✅ Een energieke aanpak en doeltreffende oplossingen. 

✅ Wij zijn er voor werkgevers, werknemers en HR-afdelingen!

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen!

 

 


« Terug naar overzicht

Inzicht in het verzuim van je medewerkers?

Samen zorgen wij voor een betere binding met je medewerkers, een positieve werksfeer, lagere kosten en een maximaal resultaat! Maak een afspraak voor een korte inventarisatie met één van onze deskundigen. We zorgen ervoor dat iedereen tevreden kan zijn!